Manu Steijaert nieuwe Algemeen Directeur McDonald’s Nederland

Datum: mei 27, 2015

Manu Steijaert (44) start per 1 juli aanstaande als Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. Manu Steijaert was de afgelopen drie jaar Vice President Operations in Frankrijk. Hier was hij verantwoordelijk voor de afdeling National Operations. Daarnaast leidde hij de operationele integratie van alle digitale initiatieven, het ontwikkelen van nieuwe service-initiatieven zoals tafelbediening via de kiosken en de implementatie van Platform Integration, het nieuwe keuken- en bestelsysteem van McDonald’s.

Manu, op de foto rechts, was eerder zeven jaar werkzaam bij McDonald’s Nederland met als laatste functie Directeur Operations. Steijaert: “Ik zie er naar uit om met mijn ervaring in Nederland, en recentelijk in Frankrijk, McDonald’s Nederland verder te doen groeien in lijn met de goede prestaties tot nu toe en de nieuwe internationale koers”.

Links de huidige Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland, Jo Sempels. Rechts zijn opvolger Manu Steijaert. Bron: FranchiseFormules.NL

Jo Sempels (47), of de foto links en momenteel Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland, is benoemd tot Vice President Europe – Foundational Markets. Per 1 juli aanstaande geeft hij in deze nieuwe rol leiding aan circa 30 landen met ruim 1.400 restaurants. De focus van Jo Sempels ligt op de herstructurering in Europa, die recent is aangekondigd door McDonald’s topman Steve Easterbrook.


Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 242 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden. McDonald’s voor iedereen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.