Make-up Studio opent 2 nieuwe stores

Datum: november 19, 2012

Het professionele make-up merk Make-up Studio zit niet stil. Na maanden van voorbereiding opende Make-up Studio onlangs de deuren van maar liefst twee nieuwe Brand Stores: in Den Haag en Eindhoven.

Na de succesvolle lancering van het Make-up Studio winkelconcept eind 2011 is Eindhoven, naast Amersfoort, de tweede winkel binnen het franchise concept. Dit brengt het totaal aantal Brand Stores inmiddels op vier. Ook voor 2013 staan er weer nieuwe winkels gepland.

Uitgebreid assortiment
Make-up Studio winkelinterieurIn de Make-up Studio Brand Stores draait alles om beauty. Naast de zeer uitgebreide make-up collectie biedt het merk ook een compleet assortiment huidverzorgingsproducten. Met de opening van haar Brand Stores heeft Make-up Studio een grote stap gezet in de consumentenmarkt. Het unieke winkelconcept in combinatie met de strakke inrichting maakt van de Brand Stores echte snoepwinkels voor de vrouwen!

Professionele adviezen
In de Brand Stores kun je uitgebreid advies krijgen op diverse gebieden. Hetzij via de professioneel opgeleide verkoopmedewerkers (gediplomeerde visagisten, schoonheidsspecialisten en/of haarstylisten), hetzij middels interactieve schermen in de winkel. Daarnaast is het mogelijk om diverse workshops te volgen waarin je uitgebreid en persoonlijk make-up advies krijgt van de professional. Welke vrouw wil er nou niet op haar best uitzien?

Bron: Make-up Studio Franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.