Maak kennis met Team Fieldbox op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Datum: januari 23, 2017

Van woensdag 25 januari tot en met vrijdag 27 januari staat Team Fieldbox op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer (Jaarbeurs, Utrecht) om aan alle bezoekers te presenteren waarom Fieldbox de uitkomst is voor de markt van tegenwoordig. Met de uitgebreide functionaliteiten van Fieldbox, zoals digitale werkbonnen, Track and Trace, automatische registratie, een intelligent planboard en real-time management rapportages, garandeert Fieldbox een hoger rendement tegen lagere kosten, wat natuurlijk het doel is van elke ondernemer. De markt voor Fieldbox is dan ook groot en de tijd voor dit product is rijp.

Team Fieldbox is daarom op zoek naar franchisenemers om Fieldbox te gaan verspreiden en implementeren binnen bedrijven. Ben jij geïnteresseerd om voor jezelf te beginnen en heb je sterke sales skills, dan is Team Fieldbox op zoek naar jou!

Je bent van harte uitgenodigd om volgende week langs te komen op de beurs en direct kennis te maken met het team en het product en alle vragen te stellen die bij je leven. Via deze link kun je jezelf gratis registreren.

Namens Team Fieldbox, heel graag tot volgende week!


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.