Maak kennis met MCR Retailminds en Flynth tijdens Hallo Franchise

Datum: maart 2, 2016

Het event Hallo Franchise The Food Edition 2016, dat plaatsvindt op zaterdag 12 maart a.s. in Den Haag, wordt mede mogelijk gemaakt door het strategisch adviesbureau MCR Retailminds en Flynth adviseurs en accountants.


MCR Retailminds

MCR Retailminds is dé partij voor het beantwoorden van al je vragen met betrekking tot locaties. Als echte experts beantwoorden zij diverse groei- en vestigingsvraagstukken. Zo ondersteunt MCR Retailminds je graag met het in beeld brengen van het verzorgingsgebied en onderzoeken zij hoe je het best je klant kunt bereiken. Ook is MCR Retailminds de ideale partner bij het uitvoeren van klantenherkomstanalyses en het onderzoeken van verdere groeimogelijkheden om een optimale marktdekking te bereiken.


Flynth

De adviseurs en accountants van Flynth geven graag inzicht in de financiële positie van je bedrijf. Van het inrichten en beheren van de administratie tot aan het behandelen van fiscale vraagstukken. Een echt betrouwbare partner die jouw cijfers efficiënt controleert en verwerkt. Een partij die je financiën optimaal regelt, zodat je niet teveel belasting betaalt.

Bij Flynth werken ook adviseurs die kunnen ondersteunen op gebied van personeels- en ondernemerszaken. Hierbij valt te denken aan het uitwerken van de arbeidsvoorwaarden en personeelsbemiddeling, maar ook het aanscherpen van de strategie en doorvoeren van procesverbeteringen. Flynth biedt een compleet pakket van diensten met als doel een gezonde bedrijfsvoering met een optimaal rendement.


Hallo Franchise! The Food Edition 2016

Wil je graag verdere verdieping in een bepaald vestigingspunt? Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je kan voorzien van financieel advies? Of zoek je een adviesbureau dat ondersteuning geeft bij het optimaliseren van je bedrijfsresultaat? Kom dan naar het event Hallo Franchise The Food Edition op zaterdag 12 maart in Den Haag en maak kennis met de adviseurs van MCR Retailminds en Flynth. Meld je aan op www.hallofranchise.nl.


 

 

 

 

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.