Lundia in nieuwe handen

Datum: november 25, 2012

Franchiseformule Lundia is in andere handen gekomen. Het Gorinchemse concern JéWéRET is eigenaar geworden van de merknaam Lundia. Een netwerk van zelfstandige franchisewinkels gaat het kastensysteem aan de man brengen. Vorige week heeft de overdracht plaatsgevonden van de Kastenwinkels in Groningen en in Eindhoven en daarmee hebben de families Heinen en Ten Brinke volledig afscheid genomen van de formule. In mei van dit jaar zijn de overige Kastenwinkels reeds verzelfstandigd en in eigendom overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Met de overdracht die deze week heeft plaatsgevonden van de Lundiawinkels in Groningen en Eindhoven aan de nieuwe franchise-eigenaren is de reorganisatie bij het van oorsprong Varsseveldse bedrijf voltooid. In Nederland zijn nu acht van deze winkels. Het filiaal in Varsseveld – enkele maanden geleden verhuisd naar de Guldenweg – geldt als hoofdvestiging en omvat tevens een experiencecentre. Op zeshonderd vierkante meter zijn daar alle productlijnen van het kastenmerk uitgestald.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#lundiafranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.