Ludo Campman nieuwe directeur Euretco Wonen

Datum: juli 30, 2014

Per 1 augustus 2014 treedt Ludo Campman in functie als directeur Euretco Wonen. Campman heeft een rijke ervaring in de woonbranche, onder meer als commercieel directeur bij Koninklijke Auping en als directeur van Hilding Anders Netherlands (Eastborn, Pullman en Jensen). “Er ligt een grote uitdaging met volop kansen te wachten,” zegt Ludo Campman. “Als team gaan we ons de komende tijd focussen op een aantal thema’s, zoals online ontwikkelingen die er met name op gericht zijn om meer consumenten naar de winkels te krijgen.

Euretco neemt een bijzondere positie in tussen aangesloten ondernemers en leveranciers. Ik geloof in de kracht van samenwerking binnen deze driehoek, met oog voor elkaars kwaliteiten en verantwoordelijkheden. Werken aan relaties staat voor mij centraal, net als de toegevoegde waarde van Euretco richting ondernemers én leveranciers. Het zelfstandig ondernemerschap heeft een rijk verleden en een mooie toekomst binnen een dergelijk partnership.” Harry Bruijniks, CEO van Euretco, heeft veel vertrouwen in de versterking van de organisatie met Ludo Campman. “Ludo kent de woonbranche door en door en weet uit de praktijk hoe leveranciers en ondernemers elkaar kunnen versterken. Met zijn kennis en ervaring kan Euretco Wonen de nieuwe koers met volle kracht inzetten.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.