Luc Deraedt nieuwe partner FranchiseFormules Adviestak

Datum: april 18, 2016

De Adviestak van FranchiseFormules.NL heeft onlangs weer een nieuwe partner aangesloten voor België: dhr. Luc Deraedt. Daarmee versterkt het ondernemersverband haar activiteiten en dienstverlening in ons buurland, waar eerder ook de bekende franchise expert Pierre Vancrutsen zich al aansloot bij de samenwerking. 

Luc Deraedt (°1964) runt vanuit Moorsele een selectie- en rekruteringskantoor voor commerciële profielen onder de merknamen JongeRaven en SterkeRaven. Luc is Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA Antwerpen) en bewandelde een professioneel parcours langs een aantal gerenommeerde bedrijven uit diverse sectoren. Trading manager, business development manager, commercieel directeur, technisch commercieel directeur waren de functietitels die daarbij zijn businesskaartjes sierden.

Gedurende de laatste twaalf jaar was hij rechtstreeks betrokken bij twee franchise-organisaties met Belgische roots. Eerst bij de gevestigde waarde Colora van verfproducent BOSS paints, gevolgd door een startup onder zijn vleugelsLuc Deraedt versterkt de FranchiseFormules Adviestak vanuit Moorsele, België. Bron: FranchiseFormules.NL van Battery Street voor de importeur/groothandel Battery Supplies.

Luc houdt van het internationale karakter van ondernemen en beschikt dan ook over een uitgebreide talenkennis. Hij is vertrouwd met alle facetten van het zakendoen en meer specifiek ook het franchisemodel, en hij is ervan overtuigd dat elke business per definitie een “people business” is: de mensen maken het verschil. Een commerciële strategie staat of valt bij de kwaliteit van de mensen die ze moeten uitvoeren.

De juiste mensen aan boord (kunnen) halen is plezant en dus maakte Luc er zijn job van. Samen met zijn partner gaat hij elke dag opnieuw voor de perfecte match. De zelfstandige ondernemer (in spé) die zich de gepaste franchiseformule zoekt, is bij hem aan het goede adres. En andersom, de formule die zich de gepaste franchisenemer(s) zoekt, heeft aan Luc de perfecte sparringpartner.

Met de uitgave van een eerste titel “De Werk-Wijze(R)” schreef Luc zijn visie uit vanuit het thema solliciteren, in breed perspectief bekeken, vanuit een ruim HR denkkader, met zowel advies voor sollicitant als werkgever.

Binnen de FranchiseFormules Adviestak zal Luc in België ondernemers begeleiden en adviseren bij alle facetten op het gebied van franchising.

Contactgegevens Luc Deraedt

T. + 32 (0)478 919305
E. luc@jongeraven.be
Bekijk partnerpagina Luc Deraedt 


Tips van de redactie!

Lees ook:

– MCR Retailminds nieuwe partner FranchiseFormules.NL Adviestak (8 maart 2016);
Pierre Vancrutsen nieuwe partner FranchiseFormules Adviestak (14 oktober 2015);
– Frank van Rijk nieuwe partner FranchiseFormules Adviestak (5-augustus 2015);
– Ron Castelijns nieuwe partner FranchiseFormules Adviestak(27-juli 2015);
– Gerard Gerritsen en Nico van Loo nieuwe partners FranchiseFormules Adviestak (22-april 2015).

Over de adviestak van FranchiseFormules.NL

De Adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband. De aangesloten partners zijn allen zelfstandig ondernemer én expert op het gebied van franchising of een (gerelateerd) deelgebied daarvan. Er zijn partners actief in Nederland en België.

Onze core business is het helpen en adviseren van bedrijven bij de introductie, expansie, ontwikkeling en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Daarbij staat het “van A-tot-Z” ontzorgen van de klant voorop. De veelal nauwe samenwerking van partners onderling bij de uitvoering van opdrachten maakt onze dienstverlening sterker en het netwerk van klanten groter.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van de Adviestak.


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.