Livera maakt nieuwe start in Veldhoven

Datum: mei 3, 2012

Livera in Veldhoven is terug en opende op vrijdag 27 april haar nieuwe winkel. Franchiseneemster van deze vestiging is Sabine Verhofstad, zij heeft al enige tijd een Livera-vestiging in winkelcentrum Woensel.  “Ik hoefde niet lang na te denken toen de kans zich voordeed de winkel in Veldhoven over te nemen”, vertelt Sabine Verhofstad. De winkel is aangepast aan het nieuwste interieur-concept van Livera. “Door gebruik te maken van shop-in-shop merkenwanden krijgt de winkel een hoge merkbeleving. De perfecte mix van het private label met de bekende A-merken maakt Livera tot een unieke lingeriespeciaalzaak”, aldus Verhofstad.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Livera-maakt-nieuwe-start-in-Veldhoven.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.