Livera doneert ruim €10.000 aan Stop Kindermisbruik

Datum: juni 7, 2012

Met de verkoop van een zelf ontworpen armbandje heeft Livera € 10.629,35 voor Stichting Stop Kindermisbruik opgehaald. Afgelopen winter verkocht Livera het armbandje voor € 3,95. Van ieder verkocht armbandje werd de helft aan Stop Kindermisbruik gedoneerd. Een van de ambassadrices van Stop Kindermisbruik Vivian Reijs nam vorige week de cheque in ontvangst. Deze komt ten goede aan het project ‘Chat met Fier’ van Fier Fryslân. ‘Chat met Fier’ is een online community waar slachtoffers van onder andere loverboys hun verhaal kwijt kunnen. “Ik ben heel dankbaar voor deze cheque. Kindermisbruik speelt zich niet alleen aan de andere kant van de wereld af, het is dichterbij dan je denkt. Ook hier in Nederland, waar wij  jonge meisjes kunnen blijven helpen in hun strijd om los te komen van hun loverboy”, aldus Vivian Reijs.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Livera-doneert-ruim-10000-aan-Stop-Kindermisbruik.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.