Lilly’s ijs & koffie opent 13e vestiging in Roden

Datum: november 19, 2012

Op 29 November a.s. opent de 2e ’to Go’ vestiging van de Lilly’s ijssalons keten. Met in totaal nu 13 vestigingen groeit de jonge ijsformule door in Groningen & Drenthe. De vestiging in Roden is uniek omdat het werkt met een shop in shop formule. De franchisenemers zijn reeds eigenaar van de aangelegen lunchroom/cafetaria De Berk. Door de muur tussen de twee panden open te breken ontstaat er een royale zaak. Door de focus te leggen op ijs & koffie ontstaat er een zeer royale bijna italiaanse koffiebar voor de espresso’s, lungo’s, cappuccino’s en latte’s. Met bijna 25 smaken ijs die wekelijks wisselen krijgt Roden een groot aanbod aan ambachtelijk gemaakt ijs. Het dagelijks vers gemaakte ijs wordt meerdere malen per week in de salon in Roden gebracht vanuit de Friese ijsmakerij van Lilly’s. Het ijs kenmerkt zich door eerlijke en verse grondstoffen die zoveel mogelijk uit de eigen streek komen. Naast de Lilly’s ijscorner gaat ook de ijshoek van de Berk naar het nieuwe pand waardoor er een enorm aanbod is van schepijs, softijs, ijscoupes, handijs en milkshakes. De nieuwe zaak opent op donderdag 29 november haar deuren. Om kennis te maken met de nieuwe producten kunnen nieuwsgierige Rodenaren op zaterdag 1 december de hele dag een gratis bolletje pepernoot ijs halen of genieten van een gratis koffie of cappuccino.

Romke & Eeuwe de Jong van De Jong's ijsbedrijven.De keten Lilly’s ijs & chocolade van Friese ondernemers familie Romke & Eeuwe de Jong begon zag het licht in 2009 vanuit de bestaande bedrijfsactiviteiten van De Jong’s ijsbedrijven. In de drie jaar tijd bouwden vader en zoon door aan een volwaardige franchise keten. Met de peilers ijs, chocolade & koffie is er evenwicht in de vestigingen gekomen. Romke de Jong: “Door toch wel het slechte zomerweer in 2011 & 2012 zagen we hoe lastig het is om ijs te verkopen met een slecht seizoen, door onze bonbons, chocolade kado’s en de nieuwe koffie peiler zien we in vestigingen een mooier resultaat. Dit geeft vertrouwen om door te bouwen aan onze keten. Ook voor 2013 verwacht het bedrijf nieuwe vestigingen te openen maar de locaties blijven nog even geheim.

Bron: Lilly’s ijs & chocolade

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.