lief! lifestyle breidt uit naar Portugal

Datum: april 26, 2016

Zaterdag 23 april j.l. heeft lief! lifestyle haar eerste store geopend in Portugal. De winkel is gelegen aan de Rua Sao Francisco in het bruisende Leiria nabij de Portugese kust, tussen de hoofdstad Lissabon en de havenstad Porto. In het levendige hart van de stad beslaat de lief! store een oppervlakte van 80 vierkante meter. In eerste instantie zal de store zich uitsluitend focussen op toys, stationery, bags, kleding, bad- , onder- , nachtmode en dierenaccessoires.

Storeowner Ligia Henriques is vastberaden Portugal te zullen veroveren met het lief! lifestyle concept: “Portugal is een zonnig land, de trends zijn daarom erg kleurrijk. Helaas missen we hier in de regio nog een stukje variatie en eigenheid wat betreft kids fashion. lief! lifestyle biedt uitkomst met haar typische en unieke designs. Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om de slogen ‘Bring colour to your Family’ te verspreiden onder de Portugese families. lief! lifestyle is een vrolijk handelsmerk dat naadloos aansluit op de Portugese way of life.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.