Lekkerland helpt inspelen op gezonde trends

Datum: november 6, 2019

Vandaag en morgen ( woensdag 6 en donderdag 7 november 2019) vindt de vijfde editie plaats van de Tankstation Vakbeurs. Als on-the-go specialist is ook Lekkerland aanwezig om de laatste trends en ontwikkelingen in het on-the-go landschap te delen. Bij standnummer 403 ontdekt u hoe convenience en duurzaamheid met elkaar samengaan en welke kansen, voordelen en gemakken dit biedt voor de petrolondernemer.

Lekkerland presenteert verschillende mogelijkheden die inspelen op de consumentenbehoefte naar duurzaamheid en gezond eten. In de samenwerking met Boerschappen komt dit fraai samen: heerlijke producten van lokale boeren in de winkel versterken het imago van de ondernemer. En als oppikpunt van de maaltijdpakketten van Boerschappen genereert u meer traffic naar uw winkel.

Ook de soepen van Soupalicious passen in deze trends: gemaakt van groente- en snijafval vormt het een lekkere, makkelijke en gezonde maaltijd voor ieder moment. Proef het zelf op onze stand!    

Weg met voedselverspilling = weg met dervingskosten

Een andere convenient én duurzame oplossing die Lekkerland klanten bieden, is het terugdringen van dervingskosten. Lekkerland ontwikkelde een concept ‘Weg met voedselverspilling’, waarmee ondernemers producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen, met korting kunnen aanbieden. 

Meer omzet en meer klantgemak uit het koffiemoment

Natuurlijk zijn er ook onze seizoenkoeken: gevulde koeken in de vorm van kerstbomen en chocoladeletters van het eigen merk Tresor. Want gezondheidstrend of niet, koffie en koeken zijn nog altijd belangrijke aanjagers van de omzet binnen het petrolkanaal.

Een prototype van Tokheim toont een koffiemodule, waarop de consument zowel zijn verse bonenkoffie als een onweerstaanbare koek in één keer kan betalen.

Natuurlijk kunt u nog veel meer verwachten op de beurs. Nieuwsgierig? Bezoek onze stand 403 of lees er meer over op:https://www.lekkerland.nl/le/nl/service/shop_advies/tankstationvakbeurs_2019/TankstationVakbeurs2019.html

Beeldvermelding: Beelden: Lekkerland

Over de Lekkerland Groep

Wij zijn de specialist voor on-the-go consumptie

Lekkerland is de specialist voor on-the-go consumptie. We bieden innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment in zeven Europese landen. 

Wij doen er alles aan om onze klanten succesvoller te laten zijn.

Daarom gaat onze volledige aandacht naar de behoeften van onze klanten en van hun eindconsument. Onze visie is om “Your most convenient partner” voor onze klanten te zijn, de beste partner die ze zich kunnen wensen.

Lekkerland levert aan ruim 91.000 verkooppunten in zes Europese landen. Ons uitgebreide assortiment in food en non-foodartikelen omvat de nieuwste merken en private labelproducten. Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden. Dit zijn onder meer benzinestations, kiosken, bakkerijen, voedingsretailers, fastfoodketens en tabak- en gemakzaken.

Lekkerland telt ongeveer 4.900 medewerkers in heel Europa. De omzet van de groep bedroeg 12,4 miljard euro in het boekjaar 2018. 

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.