Landelijke primeur SUBWAY®: shop-in-shop in Woonboulevard Heerlen

Datum: juni 19, 2013

Tussen twee meubelzaken door smullen van een warmgebakken subsandwich? Met een vetarme Chicken Teriyaki energie opwekken voor nog een rondje lopen? Vanaf deze week heeft Heerlen een tweede SUBWAY®restaurant. Fans van de bekende sub sandwiches kunnen nu ook terecht op Woonboulevard Heerlen (In de Cramer 160). Te vinden in lunchroom Coffee & More; dit nieuwe SUBWAY® restaurant is in Nederland namelijk de eerste shop-in-shopvestiging van de broodjesketen. 

Subway opent shop-in-shop in Woonboulevard HeerlenDit kersverse SUBWAY® restaurant is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 20.00 uur. “Het unieke van deze store is de combinatie met de lunchroom”, vertelt Roger Offermanns, samen met zijn vrouw Ellen niet alleen de trotse eigenaar van deze nieuwe franchise, maar ook van die in Heerlen centrum en in Sittard (Havikstraat). “Het staat onze klanten helemaal vrij om hun sub op te eten in de lunchroom Coffee & More, waar ze verder bediend zullen worden. Dit concept hebben we zelf bedacht om dit horecapand van 300 vierkante meter optimaal te kunnen benutten.”  

Ideale voedingsbodem

Voor hun derde SUBWAY® restaurant zagen Roger en Ellen in Woonboulevard Heerlen jaren geleden al de ideale voedingsbodem. Toen de locatie vrijkwam, aarzelden ze geen moment. “De potentie is enorm”, licht Roger toe. “Qua oppervlakte is dit de grootste woonboulevard van de Benelux, die jaarlijks op vijf miljoen bezoekers kan rekenen. En hierachter ligt nog een industrieterrein en autoboulevard. Kortom, dit is de locatie van de toekomst. Met overigens heel veel gratis parkeerplaatsen.”      Wat het ondernemersechtpaar zo in de sandwichketen aanspreekt, is het onderdeel uitmaken van een succesvolle formule, maar toch zelf echt ondernemen. “Dat geeft echt een kick”, vertelt Roger. “En geweldig om te zien dat ons merk nu ook gepromoot wordt in een programma als Goede Tijden Slechte Tijden!”  

Persoonlijke sandwich

Klanten kunnen bij SUBWAY® Woonboulevard kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Roger. “De Spicy steak met bacon, niet getoast. Deze sub hebben wij trouwens zelf verzonnen en is inmiddels overgenomen door andere SUBWAY® restaurants!”  

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.  

Ove SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.500 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 136 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.