Landelijke groei voor de Beren eetcafés en de Bezorgbeer

Datum: januari 5, 2014

De alom bekende Beren eetcafés en Bezorgberen richten zich in 2014 op nieuwe vestigingen door heel Nederland. Om dit te realiseren zijn ze op zoek naar gedreven en ervaren (horeca) ondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en beleving.

 De uitbreiding zal mede tot stand komen door middel van expansie door franchisenemers. Met het recent aantrekken van Cyla Ladage als formule manager voor de Beren eetcafés is zij samen met Bezorgberen collega Leen Klootwijk klaar om de formule verder over Nederland uit te rollen. Beide formule managers zullen in hun functie de service aan de franchisenemers verder vergroten, de onderlinge samenwerking verstevigen en een belangrijke bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van de Beren keten.Hoofdkantoor van de Beren eetcafés en de Bezorgberen 

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is 30 jaar later uitgegroeid tot een professionele keten van eetcafés  en Bezorgberen. Inmiddels zijn er 19 Beren eetcafés, een Beren Boot en 16 Bezorgberen verspreid door Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. De Beren hebben, ondanks de huidige economische situatie, bewezen een sterke formule te zijn waar elke dag weer vele gasten tevreden het eetcafé verlaten of de maaltijden thuis of op het werk hebben genuttigd.

Voor 2014 hebben de formules hun pijlers gericht op nieuwe vestigingen door heel Nederland. Om deze groei te realiseren zijn de Beren eetcafés en de Bezorgbeer op zoek naar ervaren en gedreven (horeca-) ondernemers die, al dan niet middels inbreng van hun eigen vestiging, franchisenemer van de Berenformule willen worden. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.