La Place is duurzaamste formule

Datum: februari 5, 2013

La Place is de meest duurzame keten van de tien grootste restaurantketens. Onderzoekers van “Rank a Brand” zijn tot deze conclusie gekomen.

Niels Oskan, oprichter van Rank a Brand, onderscheidt La Place zich onder andere door veel gebruik te maken van diervriendelijk vlees en eieren en biologische zuivel te gebruiken. Cocoa, Thee, koffie en bananen bij La Place zijn fairtrade-gecertificeerd of biologisch. Verder is La Place de enige formule waar standaard kraanwater aan wordt geboden. Ter aanmoediging heeft La Place de “Rank a Brand 2013” gewonnen. In middels zijn er meer dan 200 La Place locaties in V&D warenhuisen, in winkelcentra en langs snelwegen. Jaarlijks ontvangt ze meer dan 35 miljoen bezoekers.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#laplacefranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.