Kwalitaria ziet omzet met 11 procent stijgen

Datum: januari 13, 2017

Cafetariaformule Kwalitaria heeft de omzet in 2016 met ruim 11 procent zien stijgen ten opzichte van 2015. Dit ligt 7 procent hoger dan de gemiddelde stijging in de markt.

Volgens Martijn Boone, marketingmanager, hebben de nieuwe concepten van Kwalitaria een grote bijdrage geleverd: “We zien een duidelijk verband tussen de introductie van onze concepten en de stijging van het aantal transacties en de gemiddelde besteding. De landelijke introductie van onze burgers met vers gehakt van MRIJ-runderen was bijvoorbeeld een groot succes. Daarnaast zijn er meer locaties aangesloten bij ons bezorgconcept. Deze ondernemers bezorgen nu lekkere maaltijden bij de consument thuis, met een mooi resultaat!”

Genoeg kansen

Martijn: “Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Steeds meer consumenten weten dit, maar een groot deel nog niet. Daarom gaan we in 2017 ons verhaal nog beter vertellen. We willen iedereen kennis laten maken met Kwalitaria.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.