Kwalitaria winnaar GfK Out.of.Home Formule Award

Datum: juni 29, 2015

Kwalitaria mag zich weer een jaar lang de beste foodformule noemen in de fastservice. Daarmee laat Kwalitaria grote fastfood formules als McDonalds, Burger King en KFC achter zich. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van GfK in samenwerking met Out.of.Home Shops onder een veertigtal formules in het buitenshuiskanaal. De GfK Out of Home Formule Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn gebaseerd op onderzoek binnen het GfK consumentenpanel. Kwalitaria kwam in het ‘Fastservice’ het beste uit de bus. De gastbeleving van in totaal 76 foodserviceformules in vijf marktsegmenten wordt onderzocht. Gasten beoordeelden formules op twintig aspecten waaronder gastvrijheid, kwaliteit en prijs. Kwalitaria won de GfK Formule Award eerder in 2013.

Kwalitaria heeft beste overall score

Binnen ‘Fastservice’ is de grote winnaar Kwalitaria van formulehuis ffc. Kwalitaria heeft een overall score van 7,87 behaald. Een cijfer waarmee ze niet alleen in fastservice het beste scoren, maar ook vergeleken met de winnaars in andere kanaalsegmenten. Kwalitaria scoort vooral goed op de vriendelijkheid van het personeel en op de kwaliteit van het eten. Ook waarderen gasten de ruime keuze.

Volgens Martijn Boone, marketing manager bij ffc, laat de heldere strategie waar Kwalitaria een aantal jaar aan werkt, nu duidelijk de resultaten zien.  We willen de lekkerste zijn; smaak staat bij ons voorop. Daarnaast een duidelijke focus op kwaliteit en duurzaamheid maar wel met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.  Nieuw deze zomer is de &Tomeato Burger van tweesterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam. Een bijzondere burger gemaakt van tomaat en zonder vlees. Als formule moet je continu bezig zijn met de behoeften van de consument. Kwaliteit is leidend en samenwerken met topmerken en onze ondernemers is daarin essentieel.”

Over GfK Out-of-Home Formule Awards

De GfK Out-of-Home Formule Awards zijn door GfK in samenwerking met Out.of.Home Shops opgezet. De GfK Out of Home Formule Awards zijn dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt in samenwerking met Out.of.Home Shops. De gastbeleving van in totaal 76 foodserviceformules in vijf marktsegmenten wordt onderzocht. De formules zijn beoordeeld op twintig aspecten door op basis van ruim 8000 recente bezoekers.De winnende formules kregen donderdag 25 juni 2015 de prijzen overhandigd.

Over Kwalitaria

Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland. Kwalitaria producten zijn (bijzonder) lekker en daarbij ook net even anders. Dus daarom bij ons een hamburger van puur Hollands vlees met een ambachtelijk gebakken biologisch broodje, krokante dikkere friet met de echte smaak van aardappel, plofkipvrije producten, een knapperig broodje met kaas uit de Beemster of een kroket met een paneerlaag van ‘panko’. Elk seizoen heeft zijn specialiteit en daar maken we dankbaar gebruik van bij het bedenken van tijdelijke seizoensproducten. Zo blijven we elk seizoen verrassen. Daarbij maken we daar waar mogelijk, een bewuste keuze voor duurzame producten omdat we simpelweg gewoon geloven dat dat de beste keuze is voor de lange termijn. Dit jaar bestaat Kwalitaria 25 jaar. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Franchise Friendly Concepts (FFC). 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.