Kwalitaria wederom genomineerd voor GfK Out.of.Home Formule Awards

Datum: september 2, 2016

Kwalitaria is voor het vierde achtereenvolgende jaar kanshebber op de GfK Out.of.Home Formule Award. In 2013 en 2015 won Kwalitaria deze consumenten Award en liet daarmee merken als McDonalds, Burger King en KFC achter zich. In 2014 behaalde de cafeteriaformule een mooie tweede plaats.

Tijdens een roadshow op 7 september zal GfK alle winnaars bezoeken om de befaamde beker uit te rijken. Bij Kwalitaria in Vianen staat de koffie al klaar.

Kwalitaria

Volgens Martijn Boone, marketing manager bij ffc, heeft Kwalitaria een duidelijke strategie als het gaat om innovatie. ‘We willen als formule nu eenmaal graag voorop lopen. Recente ontwikkelingen als de opening van de eigen pilotstore en het nieuwe burger- en brood concept bewijzen dat. Als formule moet je continue bezig zijn met de (steeds veranderende) behoeften van de consument. Kwaliteit is daarbij leidend.

Over Gfk Out-of-Home Formule Awards

De GfK Out-of-Home Formule Awards zijn door GfK in samenwerking met Out.of.Home Shops opgezet. In een landelijk representatief consumentenonderzoek hebben ruim 5000 gasten van 15 jaar en ouder aangegeven wat zij belangrijk vinden en hoe formules op ruim 20 aspecten scoren.  
 

Over Kwalitaria

Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland. Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule  van franchise friendly concepts (ffc) in Vianen. Kwalitaria telt inmiddels meer dan 130 vestigingen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.