Kwalitaria opent in De Bilt

Datum: april 3, 2019


DE BILT – Een échte familiezaak is het geworden; Kwalitaria De Bilt. Vader Edwin, zoon Mike en dochter Denise openen dinsdag 2 april met trots hun eigen cafetaria. Edwin runt zijn hele leven al cafetaria’s en Mike en Denise zijn er vanzelfsprekend ingerold. De opening wordt zaterdag 6 april feestelijk gevierd met gratis friet voor alle gasten tussen 14.00 en 15.30 uur!

Heerlijk eten voor iedereen

Wat kunnen buurtbewoners verwachten van Kwalitaria De Bilt? Volgens Edwin wordt het een plek voor iedereen. Edwin: “Of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin; iedereen is welkom. We voorzien iedereen van een heerlijke maaltijd. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt. Daar werken we elke dag met hart en ziel voor!”

Voor elk wat wils

Edwin vertelt enthousiast over het assortiment: “Je kunt bij ons écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Complete maaltijden, burgers, friet, snacks, salades, belegde broodjes en een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners binnenkort te ontmoeten!”

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.