Kwalitaria opent 3 nieuwe vestigingen

Datum: maart 27, 2015

Afgelopen weken zijn er weer drie nieuwe Kwalitaria vestigingen geopend.  Ook in Naaldwijk,  Utrecht (Oog in Al) en Egmond aan Zee kun je nu genieten van de aller, aller, allerlekkerste friet en burgers. Kwalitaria groeit hiermee naar 115 vestigingen. “We gaan in 2015 nog sterker groeien”, aldus  Bas Holshuijsen (Algemeen Directeur FFC). “Onze doelstelling is om in 2015 dertig nieuwe vestigingen aan te sluiten, mits we dat uiteraard op een kwalitatieve manier kunnen doen. Dat betekent met goede ondernemers en op de juiste locaties met goede winkels in heel Nederland. We blijven zoeken naar ambitieuze ondernemers.”

Kwalitaria Pijletuinen in Naaldwijk, voorheen Smulwereld, is sinds 11 maart geopend als Kwalitaria. De cafetaria van ondernemers Jan en Petra van Geest is al jaren een begrip in Naaldwijk. Voor hen is het dubbel feest want hunKwalitaria Oog in Al (Utrecht). Bron: FranchiseFormules.NL cafetaria bestaat ook nog eens 20 jaar. Zaterdag a.s. houden ze een openingsfeest met spetterende aanbiedingen voor hun gasten.

Utrecht is een Kwalitaria rijker in de populaire wijk Oog in Al.  Ondernemer David Man opent tevens een Délifrance shop-in-shop waar, naast de heerlijke Kwalitaria producten, ook vers afgebakken en voor het oog van de gast belegde baguettes en croissants worden verkocht.

Alle zon-, zee- en strandliefhebbers kunnen vanaf 13 maart ook lekker genieten van de producten van Kwalitaria in de nieuwe vestiging Kwalitaria Egmond aan Zee. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.