Kwalitaria lanceert nieuwe website

Datum: februari 6, 2017

Kwalitaria lanceert vandaag een nieuwe website. De site www.kwalitaria.nl is helemaal geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en maakt gebruik van innovatieve digitale technologie. Bij Kwalitaria wordt momenteel 70% van de online bestellingen via een smartphone of tablet geplaatst. De nieuwe website van de cafetariaformule zorgt voor een optimale gebruikservaring bij de consument.

Snel en makkelijk

Martijn Boone, marketingmanager, “Het hart van de website is gebruiksgemak. Als de consument toestemming geeft, toont de website altijd de dichtstbijzijnde Kwalitaria. Je kan direct zien of de locatie open is en of je bij jouw favoriete Kwalitaria online kunt bestellen. Iedere locatie heeft een eigen website. Hiermee maken we het voor de franchiseondernemer makkelijk om snel online lokale acties onder de aandacht te brengen.”

Communiq
                                                                                                                                                                     
De website is tot stand gekomen door een partnership met Communiq, een full-service reclamebureau met een passie voor franchise. Martijn Boone: “Komend jaar gaan we kwalitaria.nl verder uitbreiden en optimaliseren. We maken het voor de consument steeds makkelijker en leuker. Daarnaast gaan we lokale marketing verder professionaliseren.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.