Kwalitaria genomineerd voor GfK Out.of.Home Formule Awards

Datum: juni 18, 2014

Kwalitaria is dit jaar wederom kanshebber op de GfK Out.of.Home Formule Award 2014. In 2013 won Kwalitaria deze consumenten Award en liet daarmee merken als McDonalds, Burger King en KFC achter zich. Ruim 7.000 gasten beoordeelden 60 formules op 20 aspecten waaronder prijs & kwaliteit, beleving & gastvrijheid en loyaliteit. Op 26 juni tijdens worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Kwalitaria

In het kanaal Fastservice was in 2013 Kwalitaria de grote winnaar. In Fastservice vinden gasten vooral de ruime keuze aan eten belangrijk. Kwalitaria geeft waar voor je geld en wordt door de gasten veel aanbevolen. Alle genomineerden voor 2014 zijn cafetaria formules. Volgens Martijn Boone, marketing manager bij ffc, heeft Kwalitaria een duidelijke strategie als het gaat om innovatie. ‘We willen als formule nu eenmaal graag voorop lopen. Recente ontwikkelingen als de Kwalitaria bestel app, mobiele website en de samenwerking van Kwalitaria met shop-in-shop Délifrance bewijzen dat. Als formule moet je continue bezig zijn met de (steeds veranderende) behoeften van de consument. Kwaliteit is leidend en samenwerken met topmerken is daarin essentieel. Ook Délifrance was genomineerd voor een Award in de categorie Shopper.’

De GfK Out-of-Home Formule Awards

De GfK Out-of-Home Formule Awards zijn door GfK in samenwerking met Out.of.Home Shops opgezet. In een landelijk representatief consumentenonderzoek hebben ruim 5000 gasten van 15 jaar en ouder aangegeven wat zij belangrijk vinden en hoe formules op ruim 20 aspecten scoren. In totaal zijn er dit jaar ruim 7000 beoordelingen verzameld.

Over Kwalitaria

Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland. Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule  van franchise friendly concepts (ffc) in Zeist. Kwalitaria telt nu meer dan 100 vestigingen. Meer informatie vindt u in de formulepresentatie van Kwalitaria op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.