Kwalitaria feliciteert ondernemers met GfK Out.of.Home Formule Award 2016

Datum: september 9, 2016

Kwalitaria is wederom de best gewaardeerde fastservice formule en scoort op alle aspecten sterk. Daarmee laat Kwalitaria grote fastfood formules als McDonalds, Burger King en KFC achter zich. Kwalitaria won de GfK Formule Award al eerder in 2013 én 2015.

 

De GfK Out of Home Formule Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn gebaseerd op onderzoek binnen het GfK consumentenpanel. Gasten beoordeelden 68 foodformules op de onderdelen Beleving & Gastvrijheid, Kwaliteit & Prijs en Loyaliteit.  

Beste overall score

Kwalitaria scoort op alle aspecten sterk. Met een overall score van 7,88, is dit weer iets hoger dan vorig jaar. Samen met Spare Rib Express behoort Kwalitaria tot de best beoordeelde Fastservice formules. Kwalitaria scoort vooral goed in de categorie Beleving & Gastvrijheid.

Kwaliteit is leidend

Volgens Martijn Boone, marketing manager bij ffc, heeft Kwalitaria een duidelijke strategie als het gaat om innovatie. “Onze franchise ondernemers willen graag voorop lopen. Recente ontwikkelingen als de opening van de eigen pilotstore en het nieuwe burger- en brood concept bewijzen dat. Als formule moet je continu bezig zijn met de (steeds veranderende) behoeften van de consument. Kwaliteit is daarbij leidend.”

 

Over Kwalitaria

Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland. Kwalitaria producten zijn (bijzonder) lekker en daarbij ook net even anders. Dus daarom bij ons een hamburger van puur Hollands MRIJ rundvlees met een ambachtelijk gebakken biologisch broodje, krokante dikkere friet met de echte smaak van aardappel, plofkipvrije producten, een knapperig broodje met kaas uit de Beemster of een kroket met een paneerlaag van ‘panko’. Elk seizoen heeft zijn specialiteit en daar maken we dankbaar gebruik van bij het bedenken van tijdelijke seizoensproducten. Zo blijven we elk seizoen verrassen. Daarbij maken we daar waar mogelijk, een bewuste keuze voor duurzame producten omdat we simpelweg gewoon geloven dat dat de beste keuze is voor de lange termijn. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Franchise Friendly Concepts (FFC). 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.