Kwalitaria Délifrance opent haar deuren in Leidsche Rijn Centrum

Datum: augustus 16, 2018

Tijdens de openingsweek van het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum is er al een klein voorproefje gegeven, maar nu is het eindelijk echt zover: Kwalitaria Délifrance is open! De lunchroom en cafetaria in één vind je aan de Grauwaartsingel in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum. Arend Roest, eigenaar, is trots op zijn zaak: “Ik wil dat Kwalitaria Délifrance Leidsche Rijn een gezellige plek wordt waar iedereen graag een hapje komt eten. Of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin; iedereen is welkom.” Zaterdag 18 augustus wordt de opening feestelijk gevierd.

 Kwaliteit staat voorop

De zaak is gebouwd in de allernieuwste stijl. Volgens Arend omvat dat meer dan een moderne inrichting: “Of je nu komt voor een kop koffie met wat lekkers, een uitgebreide lunch of een huisgemaakte burger met friet, wij zorgen ervoor dat iedereen graag nog eens terugkomt. Kwaliteit staat bij ons namelijk voorop. We gebruiken de beste ingrediënten die zoveel mogelijk van Hollandse bodem komen. Zo maken we onze burgers met Hollands MRIJ-rundvlees, belegd met verse toppings op een biologisch broodje. Ons Délifrance brood wordt ambachtelijk bereid met meel van graan uit eigen Franse molens en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Simpel of uitgebreid belegd, wij hebben voor ieder wat wils. We nodigen alle buurtbewoners dan ook uit om kennis met ons, onze service en onze gerechten te maken!”

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.