Kwalitaria branchewinnaar Succes Award 2014

Datum: juni 25, 2014

Kwalitaria is in het RTL programma “de succesfactor” verkozen tot de branchewinnaar in de categorie fastservice bedrijven en dingt automatisch mee naar de Succesfactor TV Award die aan het einde van het jaar uitgereikt zal worden. Aan de hoofdprijs is een geldbedrag van €10.000 verbonden.  

“De Succesfactor” is een RTL programma dat zich richt op een brede doelgroep die interesse heeft in ondernemen, ondernemerschap en beleid en strategie in het MKB. De kijker wordt geïnformeerd over succesfactoren van ondernemers: Daarin komt duidelijk naar voren hoe zij weten in te spelen op economische en maatschappelijke ontwikkelingen en hoe zij hun persoonlijke en zakelijke visie vormgeven.

De Nationale TV Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland welke wordt gedragen door De Telegraaf en RTL Televisie. Missie van deze ondernemersprijs is om het succes van succesvolle bedrijven te benoemen, te versterken en landelijk uit te rollen.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.