KUBUS verwelkomt honderdste vestiging

Datum: november 24, 2013

Franchiseorganisatie voor accountants- en administratiekantoren KUBUS Coöperatie verwelkomt de honderdste vestiging in haar netwerk. Met de nieuwe vestiging KUBUS Assurantiën -met hoofdkantoor in Dordrecht- breidt de franchise organisatie haar dienstverlening uit. KUBUS Assurantiën richt zich primair op de zakelijke schadeverzekeringen van de ondernemer. De nieuwe vestiging werkt landelijk en uitsluitend voor de klanten van de KUBUS kantoren. Hiermee speelt KUBUS in op de behoefte van haar klanten om alle administratieve zaken onder één dak te regelen.

Uitbreiding dienstverlening

De adviserende rol van de administrateur is steeds nadrukkelijker gewenst. Ondernemers willen zich primair richten op hun kernactiviteiten en besteden overige zaken liever uit. Vanuit deze behoefte heeft KUBUS besloten om de dienstverlening uit te breiden met assurantiën. Hierbij richt KUBUS zich primair op de zakelijke schadeverzekeringen van de ondernemer. KUBUS Assurantiën is volledig onafhankelijk en bemiddelt voor haar klanten bij nagenoeg alle, met het intermediair samenwerkende verzekeringsmaatschappijen.

Ondernemers kunnen een kwart besparen  

Alex Munninghoff van KUBUS Assurantiën in Dordrecht: ‘Wij zijn er erg trots op om met onze dienstverlening deel uit te maken van de KUBUS Coöperatie. Het plaatselijke KUBUS kantoor blijft de spil waar het om draait. Het kantoor brengt zijn klant in contact met KUBUS Assurantiën. KUBUS Assurantiën bezoekt vrijblijvend het bedrijf van de KUBUS klant en verzorgt geheel zelfstandig de inventarisatie van het bedrijf, het advies en de bemiddeling voor af te sluiten verzekeringen. Ervaringscijfers leren inmiddels dat ondernemers gemiddeld 25% op premies kunnen besparen.’

Administratiekantoor van de toekomst          

Wim van de Ven, oprichter en voorzitter van KUBUS: ‘De KUBUS ondernemer staat dichtbij de klant. Als geen andere administratieve organisatie in Nederland is KUBUS in staat om een geheel aanvullend netwerk op te tuigen dat voorziet in de behoefte van de klant. De uitbreiding met assurantiën zorgt ervoor dat onze klanten alles onder 1 dak kunnen regelen. Het “administratiekantoor van de toekomst” zoals KUBUS dat noemt, kan hiermee binnen afzienbare tijd een uitgebreid, modulair scala aan regionaal of landelijk werkende productspecialisten inzetten ter ondersteuning van de kantoren.’

Over KUBUS Coöperatie  

KUBUS Coöperatie is het samenwerkingsverband van administratie-, accountants- en belastingadvieskantoren in Nederland. KUBUS is sinds 2003 de adviseur voor ondernemers in het MKB. Dankzij de coöperatiestructuur kan KUBUS een breed aantal diensten aanbieden aan de ondernemer in het MKB. KUBUS bedient haar klanten in uiteenlopende sectoren, van de agrarische sector tot gezondheidszorg, van scheepvaart en horeca tot handel. Door de schat aan kennis die binnen de organisatie aanwezig is, kan vrijwel ieder vraagstuk worden opgelost.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.