KUBUS opent vestiging in Bergschenhoek

Datum: mei 1, 2015

De coöperatie KUBUS blijft flink doorgroeien in Nederland. De coöperatie waarin administratiekantoren, accountants,  belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs (specialisten) met elkaar samenwerken, dankt haar succes aan de tegendraadse aanpak in de sector en blinkt uit in netwerken, het delen van kennis en specialisme en het leveren van kwalitatief maatwerk voor een redelijke prijs. Onlangs is in Bergschenhoek een nieuwe vestiging geopend  Aan het roer van deze nieuwe vestiging staat de ervaren boekhouder, adviseur en administrateur Jan Crielaard.

Het is de kracht van KUBUS waar Jan Crielaard vierkant achter staat: KUBUS is open en transparant. De  administrateur uit Bergschenhoek kan bogen op een jarenlange ervaring in zijn de accountancy branche. Jan heeft zijn sporen onder andere verdient bij Alfa Accountants en Adviseurs. Crielaard begeleidt mkb-ondernemers (oplopend tot zo’n 50 personeelsleden) op het gebied van administratie, belasting- en personeelszaken. Crielaard kiest juist in deze snel veranderende tijden voor een intensievere samenwerking met collega’s om krachten te bundelen en ondernemers in Bergschenhoek en omgeving nog beter van dienst te kunnen zijn.

Crielaard: ,,Het betekent verhoging van de kwaliteit van mijn dienstverlening. KUBUS heeft in deze branche expertise op alle gebieden. Anders gezegd: als ik al zelf iets niet weet heb ik meer dan 100 ervaren collega’s om me heen om snel een antwoord te geven. Daarbij komt dat we gezamenlijk de overheadkosten laag kunnen houden. En daarvan profiteert de klant. Wij kunnen daardoor gemiddelde (lager dan de grotere accountantskantoren) tarieven berekenen dan onze concurrenten. Wel zo sociaal in deze wat meer gespannen tijd.‘’ 

,,Het mooie vind ik daarbij tevens dat KUBUS -in 2003 opgericht- zelf ook ondernemer is. Net als de klant. En dus spreken we dezelfde taal. We zorgen ervoor dat de ondernemers zich niet hoeven te storen aan onduidelijke rekeningen of meteen al een factuur krijgt toegezonden voor een adviserend telefoontje tussendoor of advies. We maken een vaste prijs voor een vast pakket aan diensten. Wel zo duidelijk. Dat is voor mij natuurlijk niet nieuw. Daar ben ik altijd al voorstander van geweest. Ik vind dat je te aller tijden creatief en innovatief moet meedenken voor je klanten. KUBUS levert kwaliteit gebaseerd op de norm van het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants) en verplicht haar leden tot permanente bijscholing (20 studiepunten per jaar). Anno 2013 is aansluiten bij de coöperatie KUBUS dan een logische keuze. KUBUS maakt ondernemen leuk. ‘’

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.