Korstiaan Zandvliet (Symbid) gastspreker op Netwerkmiddag 2016

Datum: november 6, 2015

Korstiaan Zandvliet is medeoprichter en CEO van Symbid – The Funding Network™, wat ooit begon als een van de eerste aandelencrowdfunding platforms wereldwijd. Na zijn studies sociologie en business & entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit raakte Korstiaan betrokken bij verschillende snel groeiende en internationaal georiënteerde start-ups. Nadat hij als Global Marketing Manager bij het Nederlandse softwarebedrijf Mendix had gewerkt werd hij in 2011 medeoprichter van Symbid (www.symbid.com).

In december 2013 bracht Korstiaan zijn bedrijf succesvol op de Amerikaanse beurs via OTC Markets (SBID), waarmee Symbid het eerste beursgenoteerde crowdfunding platform ter wereld werd. In maart 2015 maakte Symbid de transitie naar The Funding Network™, het go-to platform voor MKB financiering, wat zowel alternatieve als traditionele financieringsopties aanbiedt. Tot op heden heeft The Funding Network™ financiering van in de honderden miljoenen gefaciliteerd voor honderden bedrijven. Hiernaast is Korstiaan betrokken bij verschillende initiatieven ter verbetering van de investeringsmogelijkheden in het MKB, zowel op nationaal als internationaal gebied.

Korstiaan was het brein achter Kredietpaspoort, wat in 2014 werd gelanceerd in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, en is als investeerder en adviseur betrokken bij Equidam, een online bedrijfswaarderingsprogramma. Korstiaan Zandvliet wordt internationaal gewaardeerd als een autoriteit op het gebied van online financing en crowdfunding.

Tijdens de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag zal Korstiaan zijn visie op de ontwikkelingen in de crowdfunding branche in Nederland met ons delen.

Bekijk hier de andere sprekers. 


De 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag

De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers, formule management en franchisenemers die zitting hebben in de franchiseraad van een formule. Onder het motto: ‘Samen kom je verder!’ gaan we de hele middag kennis delen over crowdfunding en kunt u kennismaken met specialisten op dit gebied.  

Wilt u meer weten over de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag en uw eventuele deelname bevestigen? Bezoek dan de event website: www.Netwerkmiddag.nl 

Red. Lees ook het artikel: “Ziet u de bomen nog door het Crowdfunding-bos?

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.