Kop & Schouders Vlaardingen Rijnmond verlengt franchiseovereenkomst

Datum: december 27, 2016

Na een zeer succesvolle eerste samenwerkingsperiode van 5 jaar heeft Kop & Schouders Vlaardingen en Rijnmond haar franchisecontract met het servicekantoor verlengd voor een nieuwe periode van 5 jaar.

Bram Halters, directeur van Kop & Schouders (op foto rechts): “Wij zijn ontzettend blij met de verlenging van deze overeenkomst. Wij hebben Arne Meerman en zijn onderneming de afgelopen jaren enorm zien groeien en verheugen ons erop om ook de volgende 5 jaar dit partnership voort te kunnen zetten. Arne is het schoolvoorbeeld van een goede samenwerking tussen franchisenemer en franchisegever en de manier hoe je elkaar kunt laten groeien. Arne heeft altijd al de commerciële talenten en ambities gehad. Hij zocht alleen naar een merk en structuur die hem de houvast gaven om te groeien. Hij heeft in de afgelopen 5 jaar zijn omzet bijna zien verviervoudigen en zijn rendement daarvan nog eens met een de dubbele factor. Dat zegt volgens mij voldoende hoe succesvol de samenwerking tot op heden is verlopen “

Arne Meerman, eigenaar van Kop & Schouder Vlaardingen en Rijnmond: “De eerste jaren dat ik actief was in de markt van promotionele producten kenmerkte zich vooral door ambitie en heel veel goede commerciële contacten. Maar door een gebrek aan zichtbaarheid in de markt en structuur kon ik dat harde werken niet omzetten in rendement. Hard werken doe ik nog steeds, maar nu zie ik er veel meer van terug en ervaar daardoor ook veel meer plezier. De samenwerking met het hoofdkantoor van Kop & Schouders en mijn collega franchisenemers ervaar ik als zeer prettig en waardevol. Je bent verantwoordelijk voor je eigen prestaties, maar toch heb je een heel team van collega’s om mee samen te werken en op terug te vallen. Voor mij is dit een ideale manier om mijn bedrijf te organiseren en te laten groeien. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.