Kop & Schouders erkend lid NFV

Datum: december 31, 2013

Kop & Schouders is per 1 januari erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Om Erkend Lid te kunnen worden moeten franchiseorganisaties aan verschillende voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchiseorganisaties in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchiseorganisaties, bijvoorbeeld in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg.

Kop & Schouders levert met haar franchiseformule ondernemers in de markt van promotionele artikelen en relatiegeschenken een totaal dienstverleningspakket aan, waarin het servicekantoor volledige ontzorging en ondersteuning biedt om het financiële bedrijfsresultaat significant te verbeteren. 

Momenteel zijn er 9 regiokantoren onder de naam Kop & Schouders actief. Mede door het groeiend aantal regiokantoren is Kop & Schouders één van de snelst groeiende aanbieders in de markt van promotionele artikelen en relatiegeschenken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.