Koopplein.nl lanceert nieuwe mobiele website

Datum: mei 12, 2014

De nieuwe mobiele versie van Koopplein.nl, de gratis marktplaats in je eigen gemeente, is online. De mobiele website heeft alle functionaliteiten van de desktopversie plus een aantal interessante extra’s. De mobiele site is afgestemd op de toenemende behoefte om Koopplein.nl ook onderweg gemakkelijk te kunnen gebruiken. Het zoeken en plaatsen van advertenties gaat snel en eenvoudig; met enkele klikken kan bijvoorbeeld direct een net gemaakte foto online worden gezet en kunnen advertenties simpel worden beheerd en doorgeplaatst op social media.

Snel zoeken

Gebruikers kunnen het Koopplein van hun gemeente instellen en snel zoeken in de koopjes van hun woonplaats. Net als in de desktopversie kan ook onderweg worden gezocht met de zoekoptie ‘grote foto’s’. Ook het beheren van de eigen advertenties is eenvoudig in de mobiele website. Via de optie ‘voeg toe aan beginscherm’ van je toestel kan ‘de duim’ van Koopplein.nl als snelkoppeling op het scherm worden gezet voor een snelle inlog. Dus ook ver van huis is Koopplein.nl dichtbij.

​Advertenties delen via WhatsApp

De mobiele Kooppleinwebsite werkt uiteraard op alle mobiele telefoons en tablets met internet en met ieder besturingssysteem. Met iOS van Apple kunnen direct advertenties worden gedeeld via WhatsApp. Koopplein.nl is de enige marktplaats in Nederland die deze service aanbiedt.
 
Snel reageren

Gebruikers die snel willen reageren op een advertentie kunnen op het telefoonnummer van de aanbieder klikken en zo direct contact zoeken met de verkoper.
 
Forse groei

De bekendheid van Koopplein.nl groeit. Steeds meer gebruikers maken kennis met de voordelen van lokaal handelen op internet: nauwelijks kans op fraude, geen verzendkosten of lange reistijden. Je rijdt zo even langs om je aankoop op te halen. Bovendien is adverteren voor particulieren gratis. Koopplein.nl werkt met licentienemers. In elke gemeente exploiteert een lokale ondernemer het desbetreffende Koopplein. Bijna wekelijks komen er nieuwe Kooppleinen bij.

Ook een Koopplein openen in uw eigen gemeente? Meer informatie hierover vindt u in bijgaand formuleprofiel.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.