Koopplein biedt de uitdaging. Stap jij in?

Datum: mei 27, 2014

Ondanks al je inspanningen lukt het niet om die leuke nieuwe job te vinden. De recessie lost langzaam op, maar de banenmarkt zit nog op slot. Steeds vaker speel je met de gedachte om voor jezelf te beginnen. Om als ZZP’er een nieuwe uitdaging aan te gaan. En dan lees je dit: wij zijn op zoek naar mensen zoals jij. Met werkervaring, expertise, mensenkennis en pit. Nu is het  moment om te kiezen. Start je eigen bedrijf, word licentienemer bij bij Koopplein.nl. Zelfstandig, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie. Je kunt meteen aan de slag!

Weinig investeren, lekker verdienen

Koopplein.nl zoekt mensen die in hun eigen omgeving een Koopplein willen exploiteren. Zelfstandig, maar met onze ondersteuning. Wij helpen jou om je dromen waar te maken en een eigen bedrijf te starten. Zonder hoge investeringen en langlopende contracten, maar met de mogelijkheid om lekker te verdienen.

Wat is Koopplein.nl

Koopplein.nl beheert een netwerk van lokale marktplaatsen op internet. Iedere gemeente in Nederland heeft een eigen Koopplein waarop de inwoners gratis spullen kunnen ver- en aankopen. Bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke tarieven adverteren. Koopplein.nl brengt kopers en verkopers op lokaal niveau bij elkaar. Dat is veilig en vertrouwd.

Ieder lokaal Koopplein wordt geëxploiteerd door een ondernemer uit die woonplaats of regio. Hij of zij kent de lokale markt goed en weet als geen ander waar te kansen liggen.

Vrijheid

Koopplein.nl gelooft in haar licentienemers. Wij geven jou het vertrouwen om je bedrijf te exploiteren op de manier die jij het best vindt. Waar nodig zullen we je ondersteunen met adviezen, cursussen en trainingen. Je werkt vanuit huis en deelt zelf je dag in.

Olievlek

Ons doel om landelijke dekking te krijgen, komt in zicht. Als een olievlek breidt Koopplein.nl zich uit over Nederland. Inmiddels hebben we 265 lokale digitale vestigingen. Onze formule biedt handvatten voor een succesvolle onderneming en ook jij kan daar deel van uitmaken!

Geweldige formule

Koopplein.nl is een van de zeldzame formules waarin je relatief weinig hoeft te investeren, maar waarmee je wel een goed rendement kunt halen. Natuurlijk moet je er hard voor werken, maar dat loont; hoe meer jij in jouw Koopplein investeert, des te groter de kans op succes. Op dit moment groeien wij met gemiddeld 1 nieuwe ondernemer per week!

Stap nu in

Twijfel niet langer en stap nu in bij Koopplein.nl. Bekijk onze korte informatiefilm om te zien hoe het werkt. Natuurlijk kun je ook contact met mij opnemen voor meer informatie. Is zelfstandig ondernemen niets voor jou?


Neem dan een kijkje op koopplein.nl. Tussen de  50.000 vacatures op onze website vind je vast de baan van je dromen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.