Koninklijke onderscheiding voor McDonald’s franchisenemer

Datum: april 29, 2016

Tijdens een plechtigheid in de Grote Kerk in Dordrecht is McDonald’s Franchisenemer Pieter Honing Koninklijk onderscheiden door burgemeester Brok van Dordrecht. De maatschappelijke bijdrage van Honing strekt van ondersteuning tot ontwikkeling van jongeren, actieve betrokkenheid in de branche en inzet voor minder bedeelden in de Dordtse samenleving.

Als Franchisenemer van twee McDonald’s vestigingen in Dordrecht is Honing breed sociaal maatschappelijk actief. Sport en cultuur mogen ook op zijn aandacht rekenen. In zijn speech haalde Brok eveneens zijn betrokkenheid als vrijwilliger en bestuurder aan voor het Ronald McDonald Kinderfonds, waar Honing tevens lid van de Raad van Toezicht is.

Burgemeester Brok reikt Koninklijke onderscheiding uit aan McDonald’s Franchisenemer Pieter Honing

De kersverse Ridder in de Orde van Oranje Nassau is verrast en verguld met de Koninklijke onderscheiding; ”Het is een enorme eer om deze bijzondere Koninklijke onderscheiding te mogen ontvangen. De mensen met wie ik mag samenwerken inspireren mij elke dag en geven me de energie om iets terug te geven aan de omgeving waar we in participeren.
 

McDonald’s Franchisenemer Pieter Honing (r.) ontvangt de Koninklijke onderscheiden van burgemeester Brok van Dordrecht. Bron: FranchiseFormules.NL


Over McDonald’s Nederland

McDonald’s bezorgt in Nederland haar wekelijks bijna 3 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en vers bereide, iconische producen die door ruim 17.500 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 246 restaurants. Het streven naar kwaliteit staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.