Komt uw winkel naast de nieuwe Lidl in hartje Raamsdonksveer?

Datum: september 8, 2015

Uit economisch onderzoek is gebleken dat het centrum van Raamsdonksveer behoefte heeft aan een aanvullende supermarkt. Dit heeft geresulteerd in een eerder al tot stand gekomen overeenkomst met Lidl. Daarbij komt er ca. 840 m² aan commerciële ruimte beschikbaar, bestemd voor winkels, dienstverlening en/of horeca (zie foto).

Het nieuwbouwproject www.Keizersdijk14-24.nl bevindt zich in het gezellige, historische centrum van Raamsdonksveer en is gelegen nabij het al bestaande P-terrein Touwbaan met de beschikking over 195 parkeerplaatsen. De nieuwe commerciële ruimtes sluiten door de accenten in de gevels en nokhoogtes naadloos aan op het huidige, reeds gevarieerde gevelbeeld in de Keizersdijk.

Dankzij de ideale ligging tussen de nieuw te vestigen Lidl en de later geplande nieuwe Bibliotheek, is de locatie geschikt voor veel branches. De nieuwe Lidl, bibliotheek en overige winkels maken een aangenaam combinatiebezoek mogelijk. De nieuwe ontwikkeling van de Keizersdijk zal hierdoor een weer levendige straat tot gevolg hebben, passend bij een grote stroom passanten.  

Komt uw winkel naast de nieuwe Lidl in hartje Raamsdonksveer? Bron: FranchiseFormules.NL

Om de ondernemers een hoop tijd te besparen zijn er voor de casco op te leveren nieuwbouw diverse afbouwpakketten samengesteld, die voor oplevering kunnen worden uitgevoerd. Deze 5 nog beschikbare en vrij in te delen ruimten variëren in grootte van 113 m² tot ruim 270 m2  en zijn desgewenst ook te schakelen. Na de oplevering kan de ondernemer direct aan de slag met verdere afbouw en inrichting.  

Naar verwachting start de bouw in Q4 2015, die vervolgens in het Q2 van 2016 wordt opgeleverd. De benodigde vergunningen zijn reeds verstrekt door gemeente Geertruidenberg.

Een grote stap in de revitalisering van het centrum van Raamsdonksveer is aanstaande!

Voor informatie over verhuur of verkoop kunt u terecht bij KIKX Development – mevr. Brigitte Veer op telefoonnummer 010-4755574.

Ook op de project website is meer informatie beschikbaar: www.keizersdijk14-24.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.