Komende vrijdag Open Panden Dag Hilversum-Centrum

Datum: november 25, 2015

Graag willen wij de website bezoekers en lezers van de wekelijkse nieuwsbrief van FranchiseFormules.NL uitnodigen voor de ‘Open Panden Dag Hilversum-Centrum’ op vrijdag 27 november a.s. Het gezellige centrum van Hilversum wordt al goed bezocht en biedt volop kansen voor (nieuw) ondernemerschap. In het overdekte winkelcentrum Hilvertshof wordt plaats gemaakt voor een Primark, die zich begin 2017 zal vestigen en die ondernemen in Centrum Hilversum nóg aantrekkelijker maakt. De gemeente Hilversum, eigenaren van de winkelcentra Hilvertshof en Gooische Brink, particuliere eigenaren hebben een gezamenlijk centrumprogramma opgesteld. Lees alles hierover op:  http://www.openpandendaghilversum.nl.

Namens Zaken Expert zijn wij op zoek naar enthousiaste ondernemers die zich willen vestigen in Hilversum-Centrum. En daarbij zoeken we naar grote filiaal- of franchisebedrijven, zelfstandig ondernemers, (kandidaat-) franchisenemers en ‘couleur locale’…  Een gezonde mix van ondernemers die een centrum tot een centrum maken.

Wij denken dat jullie (franchise-)bedrijf een aanwinst kan zijn voor ons centrum, vandaar dat we alle lezers graag willen uitnodigen om deel te nemen de 27ste. Jullie kunnen je dan meteen gericht oriënteren op vestigingsmogelijkheden! We bezoeken een aantal verschillende winkelunits die mogelijk ook voor jullie doel interessant zijn.


Programma

Vrijdag 27 November 2015 Open Panden Dag Hilversum-centrum. Bron: FranchiseFormules.NL

Op 27 november 2015 vanaf 14.00 uur is er ontvangst in Luno Kitchen aan de Kerkbrink 2D met o.a.:

  • Wethouders Floris Voorink en Wimar Jaeger presenteren hun visie op het centrum en vertellen hoe zij lokaal ondernemerschap willen promoten;
  • Wout Gelderloos van Zaken Expert laat zien wat de vestigingsmogelijkheden voor ondernemers zijn en geeft adviezen over het vinden van passende huisvesting;
  • Jan-Piet Broersma van FranchiseFormules.NL verbindt franchisegevers en franchisenemers. Hij geeft advies over de vast te leggen afspraken en helpt je bij het vinden van de juiste franchisegever.

De makelaars in het centrum van Hilversum leiden de aanwezigen aansluitend rond langs de leegstaande winkelpanden. Tijdens een wandelroute door het centrum proef je de sfeer en ervaar je de mogelijkheden in tal van aantrekkelijke winkelruimten.

Wil jij hier graag bij aanwezig zijn? Je kunt je aanmelden op de website www.openpandendaghilversum.nl of rechtstreeks met één van ons contact opnemen (zie beneden).


Ken je ondernemers uit je netwerk die er over denken zich te vestigen in Hilversum? Aarzel niet en stuur dit bericht door!

Wij hopen zoveel mogelijk ondernemers te mogen begroeten aanstaande vrijdag.

Wout Gelderloos en Abdel Bouchibti

T. 06-24700224 / 06-43755965
M. info@zakenexpert.nl     

Zaken Expert, Acquisitie Hilversum-Centrum

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.