Kom ook naar Crowdfunding Day Europe op 25 mei!

Datum: april 25, 2016

In 2015 werd in ons land in totaal 128 miljoen euro opgehaald met crowdfunding en maakten duizenden ondernemers hun dromen waar. Op Crowdfunding Day Europa, het grootste crowdfunding congres van Europa, leer jij hoe je dat ook kunt doen! Op 25 mei delen internationale experts als Jon Leland van Kickstarter en Joris Luyendijk hun visie op en kennis over crowdfunding. In meer dan 30 intieme sessies en interactieve workshops word je klaargestoomd voor je eigen campagne. Laat je inspireren door de gigantische crowdfunding van successen Peerby, Fairphone of Minibrew. Kortom, Crowdfunding Day Europe is de dag om te ontdekken hoe crowdfunding voor jou werkt!

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek www.crowdfundingday.nl en bemachtig je ticket. 

Bezoek Crowdfundingday op 25 mei 2016 in de Amsterdam Arena. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.