Kom naar Hallo Franchise The Food Edition op 12 maart 2016

Datum: december 23, 2015

Kandidaat-ondernemers laten kennismaken met de leukste formules in de horeca- en foodbranche. Dat is het idee. Deze editie van Hallo Franchise staat compleet in het teken van horeca en food.

Droom jij van een eigen zaak? Heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel staan? Wil jij mensen een geweldige tijd bezorgen? Kom dan ook op zaterdag 12 maart 2016 naar Hallo Franchise The Food Edition, hét event voor iedereen die plannen heeft om franchisenemer te worden.

Op deze dag draait het om jou als kandidaat-ondernemer. Een dag lang krijg je de kans om kennis te maken met inspirerende sprekers en toonaangevende horeca- en foodformules. Je volgt formulepresentaties en maakt via workshops kennis met het ondernemerschap.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan via www.hallofranchise.nl!

 

De 3e editie van Hallo Franchise staat in het teken van horeca en food en vindt plaats op zaterdag 12 maart 2016. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.