Kom jij naar de informatiebijeenkomst voor je eigen SPAR City Store?

Datum: mei 4, 2017

De nieuwe SPAR-formule is modern, fris en op zoek naar zelfstandige ondernemers die een eigen SPAR vestiging willen starten! Heb jij leidinggevende ervaring in de supermarktbranche en ben jij enthousiast en ambitieus? Hierbij nodigen wij je uit voor een van de informatiebijeenkomsten in onze vestigingen in Zuid-Limburg op 8 juni 2017 of in Den Haag op 15 juni 2017. Beide informatiebijeenkomsten vinden plaats om 19:00 uur.

Wie zijn wij?

Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig, De SPAR. Wat ooit begon met een samenwerkingsverband van kruideniers is uitgemond tot één van de grootste food retailers ter wereld. De SPAR heeft meer dan 12.000 winkels in ruim 42 landen. De SPAR bestaat onder andere uit SPAR buurtwinkels en SPAR city stores. Het concept van SPAR is ontworpen voor een snelle boodschap. Daarnaast biedt SPAR veel kant-en-klaar producten aan. De SPAR vestigingen hebben een groot assortiment voor directe consumptie, welk gericht is op snelheid en gemak.  

Waarom ondernemen bij SPAR?

SPAR brengt veel voordelen met zich mee betreft het ondernemerschap, zoals:  

– Een samenwerking met een van de grootste foodretail-organisaties ter wereld;

– Het op korte termijn te starten met een eigen vestiging (3 maanden);

– Ondersteuning door een sterk en innovatief merk en een krachtige formule;

– Een opleiding op de SPAR academie.

Ondernemen

SPAR is op zoek naar mensen met leidinggevende supermarktervaring. Daarnaast moeten ze klantgericht zijn: De klant staat altijd op nummer één. Je kunt goed omgaan met de wensen en behoeften van de klant.

Bijeenkomst

Zou jij je eigen SPAR willen runnen, maar heb jij nog een aantal vragen hierover? Kom op 8 of 15 juni 2017 naar onze informatiebijeenkomsten. De informatiebijeenkomst van SPAR op 8 juni 2017 vindt plaats in Zuid-Limburg en de informatiebijeenkomst op 15 juni 2017 vindt plaats in Den Haag. Beide dagen begint het om 19:00 uur. Schrijf je hieronder in via bijgaand informatie aanvraagformulier.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.