Koffiewagen voor promotie koffieautomaten Fortune hot drinks

Datum: september 9, 2013

Fortune hot drinks heeft een promotiewagen ontwikkeld: de Fortune koffiekar. De koffiekar is ontwikkeld door de succesvolle franchiseformule en kan gebruikt worden door alle aangesloten franchiseondernemers. De kar is gemaakt in de vorm van een Fortune koffiebeker en volledig full colour bedrukt. Vanuit de kar kan tijdens beurzen en bedrijfsevenementen koffie worden geschonken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.