KNLTB en INTERSPORT verlengen partnership

Datum: februari 12, 2014

Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam is het succesvolle suppliership tussen INTERSPORT en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) met twee jaar verlengd. Deze samenwerking levert de KNLTB en zijn leden verschillende voordelen op. Zo ontvangen ruim 620.000 KNLTB-leden op vertoon van hun KNLTB-ledenpas maar liefst 10% korting op de totale tenniscollectie van INTERSPORT.

De KNLTB en INTERSPORT bundelen al jaren kennis en ervaringen om zo hun gezamenlijke doel te bereiken: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken (en behouden) voor de tennissport. De tweejarige verlenging gaat in per 1 april 2014. “We zijn erg blij met de samenwerking met INTERSPORT, een sportspeciaalzaak met jarenlange ervaring in de tennissport en met 80 winkels in Nederland een prima landelijke dekking. Daardoor zijn we ervan verzekerd dat INTERSPORT onze leden uitstekend kan bedienen”, aldus Erik Poel, algemeen directeur van de KNLTB.Steve Evers (L, directeur Euretco formules) en Erik Poel (algemeen directeur KNLTB) bekrachtigen de samenwerking

Ook Steve Evers, directeur Euretco Formules, is blij met de verlenging van het partnership: “Deze samenwerking biedt leuke voordelen voor KNLTB-leden. INTERSPORT is immers dé sportwinkel voor iedereen die graag veel plezier aan die sport beleeft en zich fit wil voelen. KNLTB-leden ontvangen niet alleen 10% korting op de gehele tenniscollectie, tennisliefhebbers kunnen altijd in onze winkels terecht voor een gratis deskundig advies over bijvoorbeeld de aanschaf van tennisschoenen, -kleding of -racket. Wij zijn trots dat we onze passie voor tennis de komende twee jaar kunnen delen met de KNLTB en zijn leden.”

Over de KNLTB

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland. Ruim 1700 tennisverenigingen, en daarmee 626.000 tennissers, zijn aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Verder heeft de KNLTB tot doel het promoten van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving. Ten slotte begeleidt de KNLTB jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen 

Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met ongeveer 80 winkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.200 winkels in 39 landen, is er altijd wel een INTERSPORT in de buurt! De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies. Euretco is licentiehouder van INTERSPORT voor Nederland. Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 2.100 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij zo’n 3.100 winkels in de branches wonen, mode, sport en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,5 miljard.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.