Kleinste foodfestival van Nederland komt naar Breda

Datum: augustus 25, 2016

Augustus is bij uitstek de festivalmaand waarin veel muziek- en culinaire festivals worden georganiseerd door het hele land. Daar wordt vandaag een nieuw festival aan toegevoegd: ‘Het kleinste Foodfestival van Nederland’. Dit proeverij-festijn strijkt dan neer bij de plaatselijke SPAR in Breda, tussen NS-station en centrum in. 

Geen entree

De naam zegt het al. Op slechts een paar vierkante meters valt er gedurende de dag van alles te proeven. Van vers gebakken American cookies en lekkere smoothies in de ochtend, tot verse roombroodjes in de middag en vers bereide noten in de avond. Uiteraard met de nodige (gezonde) drankjes. Er hoeft geen entree te worden betaald. SPAR City aan de Willemstraat sponsort alle versnaperingen.

Geen foodtrucks

Volgens Susanne Kroon, commercieel directeur van SPAR Nederland en initiator van het evenement, belooft het vooral een beleving voor de smaakpapillen te worden: “Het gaat vooral om lekker eten en om smaak. Vandaar dat we het foodfestival-concept hebben uitgekleed tot dit kleine SPAR formaat. Geen foodtrucks, geen muziek en andere culturele optredens, just food”.

Meer informatie over het ‘Kleinste Foodfestival van Nederland’, dat vandaag wordt gehouden aan de Willemstraat in Breda, is te vinden op www.kleinstefoodfestival.nl.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.