KipKip.nl breidt in rap tempo uit

Datum: februari 3, 2014

Met inmiddels 8 vestigingen in de regio kan er bij het delivery bedrijf inmiddels  in heel Rotterdam en ver daarbuiten een vers gegrilde kip van het spit besteld worden! KipKip.nl is een formule dat de sappigste gegrilde kippen thuisbezorgd. De kippen worden volgens geheim recept gekruid, en vervolgens langzaam draaiend gegaard door de speciaal geïmporteerde kippengrillen. De gehele menukaart bestaat uit kipproducten. Naast de hele of halve kippen valt hierbij te denken aan spicy hotwings, heerlijke kipburgers, malse kipfiletjes, of een gezonde salade met gegrilde of krokante kip. De bezorgers zijn ook niet te missen met hun grappige helmen; deze zijn wit met een opvallende rode hanekam.De bezorgers van KipKip.nl zijn niet te missen met hun grappige helmen met rode hanenkam (bron: FranchiseFormules.NL)

Met de onlangs geopende vestigingen in Rotterdam Centrum en Vlaardingen/Schiedam heeft KipKip.nl inmiddels 8 vestigingen. Alle Kipkip.nl vestigingen zijn 7 dagen per week geopend. De franchisenemers van KipKip.nl geloven dat er veel groeipotentie is voor het concept. “Er is veel vraag naar vers gegrilde kippen en daarbij verkopen we ook veel halal-producten” aldus Leo Bruins, franchisenemer van KipKip Vlaardingen/Schiedam.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.