Kijkje in de keuken van een SUBWAY® restaurant

Datum: augustus 6, 2014

Wat komt er kijken bij het starten van een eigen SUBWAY® restaurant? Samen met andere kandidaten een ervaren franchisenemer het hemd van het lijf vragen, dat kan tijdens een SUBWAY® seminar. Het SUBWAY® franchiseconcept onderscheidt zich sterk door de uitstekende ondersteuning vanuit de formule. Vanuit die gedachte organiseren de SUBWAY® Development Agents* regelmatig kleinschalige bijeenkomsten voor potentiële franchisenemers. Deze seminars vinden eens in de vier tot acht weken plaats, bijgewoond door maximaal twintig mensen.
 
In gesprek met een Development Agent

Een seminar duurt ongeveer twee uur. Er is een korte presentatie waarin alle ins en outs over het starten van een eigen SUBWAY® restaurant aan bod komen. Daarnaast biedt een seminar je de kans in gesprek te gaan met de DA uit jouw regio. Onderwerpen die aan bod kunnen zijn: het stappenplan om te komen tot een eigen SUBWAY® restaurant, de financiën, hoe vind je een geschikte locatie, wat mag je van de SUBWAY® organisatie verwachten en wat verwacht de organisatie van jou.
 
Gelijkgestemden

Zo’n seminar blijft natuurlijk niet beperkt tot contact met de DA. Je hebt ook uitgebreid de gelegenheid om van gedachten te wisselen met gelijkgestemden. Wat spreekt hen zo aan in het SUBWAY® concept en waarom overwegen zij voor deze franchiseformule te kiezen? Dat ene gesprek kan net het duwtje in de rug zijn dat je nodig hebt om te kiezen voor de SUBWAY® formule.
 
Samengevat: Seminars gegeven door een SUBWAY® DA – of een vertegenwoordiger van deze DA – zijn informatieve en informele bijeenkomsten, zonder verdere verplichtingen. Ze staan helemaal in het teken van kennismaken met het SUBWAY® franchiseconcept en daarmee een must attend voor iedereen die zich oriënteert op de mogelijkheden van een eigen SUBWAY® restaurant. De data van de seminars staan per maand op subway-franchise.nl.
 
* Nederland is ingedeeld in vijf regio’s, met in iedere regio een Development Agent (DA). Elke franchisenemer wordt begeleid door de DA van zijn/haar regio. De Development Agent is een ervaren SUBWAY® ondernemer die startende franchisenemers helpt bij het opzetten van hun restaurant. De DA kan je bijvoorbeeld helpen bij het vinden van een geschikte locatie en het inrichten van je restaurant. Na de opening komt de Development Agent elke maand kijken hoe het gaat.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.