Kies voor een nieuwe uitdaging. Stap in bij Koopplein!

Datum: februari 5, 2014

Je scant advertenties, staat ingeschreven bij banensites en UWV. Schakelt je netwerk in, maar toch lukt het niet om een leuke nieuwe uitdaging te vinden. En dan lees je dit. Wij zijn op zoek naar mensen zoals jij. Met werkervaring, expertise, mensenkennis en pit. Kies nu voor jezelf. Stap in bij Koopplein.nl en begin je eigen bedrijf. Zelfstandig, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie.

Wat is Koopplein.nl

Koopplein.nl beheert een netwerk van lokale marktplaatsen op internet. Iedere gemeente in Nederland heeft een eigen Koopplein waarop de inwoners gratis spullen kunnen ver- en aankopen. Bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke tarieven adverteren. Koopplein.nl brengt kopers en verkopers op lokaal niveau bij elkaar. Dat is veilig en vertrouwd.
Ieder lokaal Koopplein wordt geëxploiteerd door een ondernemer uit die woonplaats of regio. Hij of zij kent de lokale markt goed en weet als geen ander waar te kansen liggen.

Goede verdiensten

Koopplein.nl zoekt mensen die een Koopplein willen runnen. Zelfstandig, maar met onze ondersteuning. Wij helpen jou om je dromen waar te maken en een eigen bedrijf te starten. Zonder hoge investeringen, maar met veel vrijheid en een goede verdienmogelijkheid.

Vrijheid

Koopplein.nl gelooft in haar licentienemers. Wij geven jou het vertrouwen om je bedrijf te exploiteren op de manier die jij het best vindt. Waar nodig zullen we je ondersteunen met adviezen, cursussen en trainingen. Je werkt vanuit huis en deelt zelf je dag in.

Succes

Inmiddels heeft Koopplein.nl 264 lokale digitale vestigingen. Onze formule biedt handvatten voor een succesvolle onderneming. “Dat is absoluut waar”, aldus Olav Dommerholt (43). Hij startte begin dit jaar met Koopplein Hardenberg en verdiende in slechts twee maanden zijn investering volledig terug. De geboren Hardenberger schakelde zijn netwerk in en werkte hard aan de bekendheid van zijn Koopplein. Zijn inspanningen wierpen al snel vruchten af. “Het loopt als een trein. Ik heb eerst gezaaid, nu kan ik oogsten. Het prettige aan deze formule is dat je relatief weinig hoeft te investeren, maar wel een goed rendement kunt halen. Het sprak mij aan dat je valt onder een goed werkende organisatie en toch de vrijheid houdt om zelf te ondernemen. Natuurlijk moet je er hard voor werken en je moet durven, maar het loont, aldus Olav.”

Stap nu in!

Maak van 2014 jouw jaar! Twijfel niet langer en stap nu in bij Koopplein.nl. Bekijk onze korte informatiefilm in het formuleprofiel op deze website om te zien hoe het werkt. Natuurlijk kun je ook contact opnemen via bijgaand informatie aanvraagformulier. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.