KFC opent nieuw restaurant in Drachten

Datum: maart 15, 2022

KFC heeft een nieuw restaurant geopend aan de Omloop – naast de Noorderhogeweg – in Drachten. Het restaurant heeft een drive-thru en een terras. Het is de eerste KFC-vestiging in Drachten en de tweede (naast Leeuwarden) in de provincie Friesland. KFC-liefhebbers uit de omgeving van Drachten kunnen vanaf nu hun favoriete producten, zoals een bucket of een burger, bestellen.

Ⓒ Twycer / www.twycer.nl

KFC Drachten is het veertiende restaurant van de Benelux Food Group, franchisepartner van KFC sinds 2019. Mark van’t Loo, General Manager van de Benelux Food Group: “We zijn heel blij dat we ons veertiende restaurant van de Benelux Food Group kunnen openen in het mooie Drachten. Ik ben ontzettend benieuwd hoe ons KFC-restaurant onthaald zal worden door de inwoners.” De Benelux Food Group wil deze groei doorzetten. “Wij blijven sterk op onze expansie inzetten en zullen meer restaurants openen in zowel Nederland als België.” Aldus Van ’t Loo.

Over KFC Nederland
Er zijn 83 KFC-restaurants in Nederland. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.
 
Over Benelux Food Group
Benelux Food Group, sinds 2019 franchisepartner van KFC, zal de komende jaren het merk KFC mee verder uitbouwen in Vlaanderen, Brussel en Nederland. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in het Kempense Turnhout (België) baat momenteel 14 KFC-restaurants uit in België en Nederland.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.