Keurmerk Pro Consument voor kantoren van OAMKB

Datum: mei 31, 2012

De eerste kantoren binnen de franchiseorganisatie OAMKB ontvangen het keurmerk klantgedreven dienstverlener voor administratie- en accountantskantoren. Online Accountants MKB en Online Administratie MKB zijn een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs. Wij leveren eigentijdse financiële dienstverlening voor MKB-ondernemers.

Jan Smeenk, directeur van OAMKB Achterhoek: “Wij zijn jouw virtuele accountantskantoor, je financieel adviseur online, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijk zaken bespreekt. We hanteren een vaste maandprijs en automatiseren je boekhouding online, waardoor die minder tijd kost en 24/7 inzichtelijk is. Zo besparen wij, ondernemer en accountant samen, tijd en kosten, waardoor jij ruimte voor jezelf creëert. Meerwerk overleggen we vooraf met je, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Die transparantie vinden we heel belangrijk”.

Online Accountants MKB“Als eerste kantoor binnen OAMKB hebben we het gehele keurmerktraject positief doorlopen. We mogen nu het keurmerk voeren voor zowel Online Accountants MKB als Online Administratie MKB. De keuze om het keurmerktraject in te gaan is de werkwijze van de Stichting Pro CONSUMENT. Deze is deels gericht op de borging van kwaliteit richting onze klanten en verder in het bijzonder gericht op het verder ontwikkelen van klantgedreven advisering richting ondernemers. Deze werkwijze verhoogt het resultaat en rendement van ons kantoor en van onze klanten. Daarnaast voert de stichting zeer interessante aanvullende en omzetverhogende diensten die we niet alleen kunnen inzetten voor ons kantoor, maar ook voor onze klanten tegen een bijzonder lage investering”, aldus een trotse Jan Smeenk.

De Stichting Pro CONSUMENT voert het Keurmerk Klantgedreven Dienstverlener voor administratie- en accountantskantoren. Het keurmerk is het enige keurmerk in Nederland dat de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken heeft ondergaan. De toets is afgenomen door de Raad voor Accreditatie. Naast het keurmerk zet de stichting tevens aanvullende en omzetverhogende diensten in voor de kantoren en hun klanten.

Bron: Stichting Pro Consument

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.