Kennismakingsmiddag Bilingual Kids

Datum: februari 28, 2014

ENGLISH! YES PLEASE! We vinden het allemaal belangrijk deze wereldtaal goed te beheersen. Dat vroeg beginnen bewezen meer voordelen in het leven brengt, weten we ook allemaal. Bovendien leren kinderen een taal veel gemakkelijker en op een leukere manier. Ons instituut is gespecialiseerd in taalverwerving bij jonge kinderen. We geven niet alleen les na school met onze eigen unieke methode,  maar adviseren en trainen scholen ook bij de invoering van vroeg Engels. Bilingual Kids wil op deze wijze een bijdrage leveren aan de maatschappij, want er is nog heel erg veel te bereiken in en om onderwijsland op dit vlak.
 
Kom kennismaken met de gepassioneerde mensen en het instituut achter deze mooie missie. We vertellen je tijdens deze sessie uitgebreid over onze visie en ambities en op welke wijze jij onderdeel kan uitmaken van ons team bevlogen ondernemers. Uiteraard zijn er voldoende momenten ingebouwd om jouw specifieke vragen te beantwoorden.
 
We look forward to meeting you on Friday April 4th from 1 pm – 5 pm  Please register here:
http://ow.ly/u6vkg
 
Voor meer informatie over het franchisenemerschap ga je naar de formulepresentatie op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.