Kantoren weten Finovion netwerk steeds beter te vinden

Datum: november 26, 2019
Franchiseformule voor het administratiekantoor Finovion is het afgelopen kwartaal met 6 kantoren (Apeldoorn, Enschede, Ouderkerk aan de Amstel, Winterswijk, Amsterdam Zuideramstel, Groesbeek) gegroeid en bestaat per einde 2019 uit 54 deelnemende kantoren. Tien jaar gelden werd de groei vooral veroorzaakt doordat starters met ruime ervaring in de accountancy zich bij Finovion aansloten. De toegevoegde waarde van het Finovion netwerk voor bestaande kantoren was blijkbaar nog te gering. In 2018 en 2019 was echter 69% van de aansluitingen een bestaand kantoor. Een trend in de aansluiting van bestaande kantoren is dat de omvang van het kantoor dat bereid is om zich aan te sluiten toeneemt.

Commercieel directeur Wichard Hendriks geeft als verklaring dat Finovion de afgelopen jaren een professionaliseringsslag heeft doorgemaakt door extra investering van personeel op het servicekantoor en door alle software in de ICT straat te integreren. Ook speelt volgens Hendriks mee dat er bij bestaande kantoren bewustzijn ontstaat dat samenwerking met andere kantoren de oplossing is om op termijn nog voldoende bestaansrecht als administratiekantoor te hebben. De komende jaren wil Finovion doorgroeien naar een netwerk van 75 aangesloten administratiekantoren en accountancyspecialisten.
Over Finovion:
 Finovion (www.finovion.nl) is een landelijk opererend netwerk van ruim 50 samenwerkende administratiekantoren en accountancyspecialisten. Speerpunten van Finovion zijn het ondersteunen van organisaties bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt. Hierbij gaat Finovion een stap verder dan alleen het toelichten van de cijfers. De meerwaarde wordt namelijk gezocht in het meedenken over de complete bedrijfsvoering.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.