Kantoor Finovion Hengelo mag zich jaar lang het beste noemen

Datum: februari 22, 2016

Jaarlijks beoordeelt franchiseformule voor administratie- en accountantskantoren Finovion de kwaliteit van haar dienstverlening aan de hand van een klant tevredenheidsonderzoek. Met een gemiddeld rapportcijfer van 9,4 mag de vestiging Hengelo zich de beste Finovion vestiging noemen. De vestiging in Velsen en Doetinchem waren ook genomineerd voor deze prijs.
 
MKB ondernemers beoordelen Finovion onder meer op het nakomen van afspraken, de afhandelingssnelheid van jaarwerk en de proactieve instelling. Het service kantoor van Finovion beoordeelt iedere vestiging op basis van uniforme werkwijze en collegiale instelling.
De winnende Hengelose vestiging wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, deskundigheid en een betrokken opstelling. Volgens kantoorleider Martin Wijgman is de prijs te wijten aan de persoonlijke aandacht die klanten bij kantoor Hengelo krijgen en de volledige ontzorging van hun financiën.
 
MKB ondernemers beoordelen Finovion ieder jaar beter. Over 2015 was dit een 8,6. In 2014 een 8,5 en in 2013 een 8,4. Commercieel directeur Wichard Hendriks denkt dat deze stijgende klantwaardering komt omdat Finovion de huidige tijdgeest goed aanvoelt. MKB ondernemers zijn namelijk op zoek naar een kantoor dat zich betrokken opstelt en daarnaast professionaliteit en fiscale expertise biedt.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.