Kandidatenbank FranchiseFormules.NL geopend

Datum: juli 12, 2012

Als franchisegever, formulemanager of franchisespecialist bent u altijd op zoek naar geschikte kandidaat-franchisenemers. FranchiseFormules.NL is daarbij al jaren van dienst door het presenteren van uitgebreide formuleprofielen. Geïnteresseerde ondernemers kunnen online informatie-aanvragen indienen bij de formule(s) waarmee ze graag in contact komen.

Was u tot voorheen aangewezen op kandidaten die contact met u zochten, nu is het ook mogelijk om zelf, direct contact te leggen met bij ons ingeschreven kandidaat-franchisenemers.

In de kandidatenbank van FranchiseFormules.NL vindt u ambitieuze ondernemers die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de groei van uw formule-organisatie. KandidatenbankVan elke kandidaat kan een groot aantal gegevens bekeken worden, zoals geslacht, leeftijd, woonplaats, interessegebied(en), branche-voorkeur(en), in welke regio(‘s) de kandidaat wil ondernemen, over hoeveel (eigen) vermogen hij / zij beschikt en hoeveel hij / zij daarvan wenst te investeren. Bij voldoende interesse kunnen naam, adres- en contactgegevens tegen betaling gedownload worden. Indien beschikbaar worden ook foto, CV en LinkedIn-profiel van de kandidaat ter beschikking gesteld. Vervolgens kan er contact gelegd worden op de door de kandidaat aangegeven ‘bevoorkeurde benaderingswijze’.

Jan Piet Broersma van Franchising Etc. hierover: “Het openen van de kandidatenbank past perfect bij de missie en doelstelling van FranchiseFormules.NL: zo effectief mogelijk partijen en vraag & aanbod in de franchisebranche bij elkaar brengen. Er melden zich op onze community doorlopend uitstekend gekwalificeerde kandidaat-ondernemers die niet op een specifieke formule reageren, maar ‘ongericht’ op zoek zijn naar een bij hen passende franchiseformule. Ons bedrijf werft al ondernemers voor zo’n 45 formules, verdeeld over diverse branches uit Nederland en België, maar er zijn inmiddels meer dan 1.250 formules actief in de Benelux! Deze ondernemers alleen “sturen” in de richting van de formules waar we ondernemers voor werven zou niet helemaal eerlijk zijn tegenover de kandidaat want die past wellicht beter bij een andere formule waar wij geen wervingscontract mee hebben. Door alle formules en specialisten nu toegang te geven tot het kandidatenbestand draaien we de rollen in feite om. En daar zijn vooral de kandidaat-franchisenemers bij gebaat want die krijgen nu uit veel meer verschillende hoeken interessante franchise opportunities aangeboden.”

 

Bekijk hier het kandidaatoverzicht

 

TIP
Bent u (startend) ondernemer en op zoek naar een passende franchiseformule? Meld u dan aan als lid van FranchiseFormules.NL en maak uw profiel aan in de kandidatenbank.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.